Verlies kilo’s met je eigen weblog

Het bijhouden van een eigen weblog kan je helpen om kilo’s te verliezen! Door het dagelijks bijhouden hoeveel en wat je eet en door het contact met lotgenoten kun je eindelijk van de overtollige kilo’s afkomen. Alleen al het bijhouden wat je eet zorgt voor een veel bewuster eetpatroon. Bovendien kan het erg stimulerend zijn om het resultaat van alle inspanningen terug te zien. Op een weblog kunnen de vorderingen goed worden bijgehouden en kan je zodoende in 1 oogopslag zien hoeveel kilo en/of centimeter er al af zijn! Ook eventuele reacties en afvalvrienden helpen bij het afvallen. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat samen afvallen gemakkelijker gaat en vooral ook op de lange termijn makkelijker vol te houden is. Een professionele weblog is een betere investering dan alle dieetpillen en afslankmiddelen!


Was dit artikel waardevol? Het kopiëren van dit artikel is niet toegestaan, wel wordt een linkje of het delen via social media gewaardeerd:

Lees ook:


8 gedachten over “Verlies kilo’s met je eigen weblog

 1. Ik heb sinds kort een weblog opgezet (ook via Internetstad) en moet zeggen dat het nu veel beter gaat met mijn gewicht. De kilo’s gaan niet meteen eraf maar ik heb beter een overzicht van wat ik eet.

  @Lucas
  Ik ben heel tevreden over Internetstad. Voordelig en stabiel.

 2. Kan inderdaad best een stimulans zijn om op die manier af te vallen. Dan heb je in elk geval niet het probleem dat de omgeving jaloers is en je ontmoedigd en probeert vol te proppen met junkfood! Dat blijkt ook uit onderzoek, dat vooral vriendinnen en familie je dieet saboteert en dat ze blij zijn wanneer ze dunner zijn dan jij…

  1. Kan je net zo goed een puntje nemen, dat is gratis. Alhoewel ik wel snap dat sommigen echt een eigen website willen. Maar dan mag je dieet wel echt niet meer mislukken. Anders is het zo zonde van je geld!

  1. Daarom is het juist een stimulans! Als je een mooie website hebt, wil je ook mooie resultaten op het gebied van afvallen.

 3. €10,- is inderdaad een goed aanbod. Veel goedkoper dan de meeste anderen. Heb al vaker gehoord dat Internetstad snel en goed reageert op mails enzo!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven