Slank op vakantie met deze tips!

Een week voor de vakantie wordt het besef toch wel erg groot dat je op zeer korte termijn heerlijk op reis kan. Reizen is een stuk leuker als je lekker in je vel zit. En met deze tips zorg je ervoor dat je buikje net wat strakker is, je benen net wat mooier en jij wat beter in je vel. Zo kun je genieten van je vakantie en stralen op alle vakantiefoto’s.

1. Minder met zout
Zout zorgt ervoor dat je vocht vast houdt. Dat betekent dat je automatisch zwaarder bent, een bol buikje kan hebben, of juist een bol gezicht. Zorg er dus voor dat je mindert met zout. Je kan ervoor kiezen om een week lang helemaal geen zout te eten, maar je kan ook gewoon veel verse producten eten en alles waar een verpakking om heen zit links laten liggen!

2. Drink water
Door voldoende water te drinken kan je lichaam de afvalstoffen afvoeren. Het resultaat is een mooie gezonde en stralende huid. Daarbij zorgt het drinken er ook nog eens voor dat je een vol gevoel krijgt en minder zult eten! Verder is het verstandig om alcohol en koffie te vermijden!

3. Sport
Zoveel mensen kunnen beweren dat het geen zin heeft om slechts een week te sporten! Je zult merken dat wanneer je fanatiek sport, je zeker verschil kunt zien in slechts één week!

4. Eet gezond
Laat frisdrank en andere ongezonde dingen staan en kies voor verse producten zoals groente en fruit. Door de grote hoeveelheid vitamines, mineralen en antioxidanten voel je je beter en zie je er ook beter uit! Het effect is al snel merkbaar!

We zouden het zeer op prijs stellen als je een link naar dit artikel zou willen delen, zodat geïnteresseerden het gemakkelijk kunnen vinden:

Lees ook:

Schuiven naar boven