Verminder je cellulitis binnen 1 week!

Cellulitis is een kwaal waar het merendeel van de vrouwen last van heeft. Een sinaasappelhuid heeft niets te maken met je gewicht maar is erfelijk bepaalt. Dat betekent echter niet dat je niets aan je sinaasappelhuid kunt doen. Met deze tips verminder je je cellulitis op een snelle manier. Ook binnen een week kan je cellulitis aanzienlijk verminderen.


Neem calcium
Calcium heeft een positieve invloed op de verdwijning van cellulitis. Het maakt de huid strakker. Calcium is geen wondermiddel en zal de cellulitis niet opeens laten verdwijnen, maar maakt je huid strakker waardoor de cellulitis minder zichtbaar wordt.

Drink veel
Een vochttekort draagt bij aan de hoeveelheid cellulitis. Cellulitis is namelijk eigenlijk niets anders dan een vochtophoping. Wanneer je te weinig drinkt gaat het lichaam juist vocht vasthouden. Drink dus voldoende zodat het lichaam de afvalstoffen kan afvoeren en de cellulitis verdwijnt!

Vermijd suiker
Suiker maakt de huid elastischer en slapper. Je huid wordt dunner en dat betekent dat je meer last krijgt van cellulitis. Schade aan het bindweefsel, collageen en de elasticiteit van je huid, dat leidt tot cellulitis. Dit geldt ook door schade die bijvoorbeeld is ontstaan door overmatig zonnen.

Vitamine C, zink en ijzer
Naast calcium, veel water en een gezond voedingspatroon draagt ook vitamine C, zink en ijzer bij aan het verminderen van zichtbare cellulitis.

Bloedcirculatie
Een goede bloedcirculatie is een belangrijk hulpmiddel in de strijd tegen cellulitis. Zo kunnen afvoerstoffen worden afgevoerd. Massage van de bovenbenen kan daardoor helpen om cellulitis te verminderen. Ook beweging helpt.

Spier vergrotende oefeningen
Oefeningen die ervoor zorgen dat de bovenbeenspieren groeien zorgen ervoor dat de cellulitis minder zichtbaar wordt. Dat komt doordat de spieren de cellulitis als het ware weg drukken. Voorbeelden van goede bewegingen zijn squats, hardlopen, springtouwen en trampoline springen!

Was dit artikel waardevol? Het kopiëren van dit artikel is niet toegestaan, wel wordt een linkje of het delen via social media gewaardeerd:

Lees ook:


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven