Visum Turkije

Vanaf november 2014 kunt u Turkije niet meer betreden wanneer u niet vooraf online een visum heeft aangevraagd. Een visum kan vanaf dan niet meer op de luchthaven zelf worden aangevraagd. Probleem met het aanvragen van een visum voor Turkije is dat deze alleen met creditcard kan worden betaald. Bovendien is er geen Nederlands aanvraagformulier beschikbaar. Gelukkig kunt u een visum voor Turkije ook kopen bij Visumland.

Een visum kunt u daar simpel en veilig betalen door middel van iDeal of Mister Cash. De kosten voor een visum zijn slechts € 21,90. Dat is goedkoper dan momenteel op de Turkse luchthaven. Daar kost een visum € 25,-.

De website van Visumland heeft een beveiligde verbinding waardoor de gegevens veilig worden verzonden. Uw visum wordt binnen enkele uren per mail naar u toe gestuurd, ook in het weekend. Bij problemen is er altijd persoonlijk contact en u kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen. Een visum dat voor 22:00 uur wordt aangevraagd, ontvangt u nog dezelfde dag in de mail. Ook in het weekend. Met een e-visum hoeft u niet meer in de rij te staan op de luchthaven.

Ga nu uw Turkije e-visum aanvragen.

Zie ook Reiswaardig over Turkije.

Lees ook:

7 gedachten over “Visum Turkije

  1. Een paar uur na de aanvraag kwam ik erachter dat een visum nooit de letter o bevat maar dat het altijd het cijfer 0 is. Ik was een beetje in paniek en ging Visumland bellen om te vragen of dit nog aan te passen was. Die zeiden dat ze de visa al hadden gemaild en dat ze altijd foutjes er uit haalden automatisch. En toen ik keek hadden ze mijn paspoortnummer gewoon gecorrigeerd en was het helemaal perfect! Echt geweldig dat er wordt opgelet en dat ze de letter o veranderen in een 0 omdat ze weten dat de letter o nooit op een paspoort staat. Ik ben zo blij dat ik het bij jullie heb gekocht. Echt heel erg bedankt. Ik ga met een gerust hart op vakantie en zal mijn ouders jullie website doorgeven.

  2. Ik heb mijn reistoestemming aangevraagd bij Visumland. Dacht eigenlijk dat zoiets heel lang zou duren. Amerika is toch wel streng! Maar ik had gewoon dezelfde dag al een mail dat ik toestemming had. Helemaal top. Dikke pluim voor Visumland. Ik ben zeer content.

  3. Visumland is gewoon geweldig. Persoonlijk contact met iemand die gewoon haar best doet en meedenkt.

  4. Niets dan lof voor Visumland. Ze hebben mij netjes geattendeerd op een foutje (had een te kort documentnummer). Kreeg een mail en daarna kreeg ik keurig de visa per mail! Ik ben helemaal tevreden en zou het iedereen aanraden.

  5. Ik kan Visumland ook zeker aanraden. Nadat vrienden van mij mij de link gaven van Visumland heb ik ze aangevraagd. Dat ging heel makkelijk en binnen een paar uur kreeg ik de visa al.

  6. Ik heb ook bij visumland de visums voor Turkije voor mijn vakantie met mijn vrouw en kinderen gekocht omdat ik geen creditcard heb en het op de luchthaven duurder was. Het ging allemaal goed.

  7. Ik heb mijn e-visum Turkije gekocht bij Visumland en binnen een uur werd deze al gemaild. Goede service en ook zeer goed en vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Reacties zijn gesloten.