Over mij

Al sinds 2011 schrijf ik op deze website artikelen over afvallen voeding en gezondheid. Door heel veel te lezen op internet en dingen in de praktijk te proberen heb ik steeds meer geleerd over alle aspecten die horen bij een gezonde levensstijl. Steeds vaker merkte ik dat veel mensen eigenlijk heel weinig afweten van gezonde voeding. Met mijn website wil ik informatie op een toegankelijke manier schrijven zodat het voor iedereen leesbaar is.

Zelf heb ik ongeveer alle diëten al geprobeerd. Om tot de conclusie te komen dat gezond eten, met mate zondigen, en veel sporten toch echt de sleutel is tot een gezonde leefstijl. Maar, eerlijk is eerlijk, theorie en praktijk zijn twee verschillende dingen. Gelukkig is het helemaal niet verkeerd om zo nu en dan te zondigen. Dat is juist goed! Want, hoe cliché ook, je leeft maar één keer.

Het is moeilijk om motivatie te vinden om het roer om te gooien. Maar als het eenmaal zover is, heeft het een verslavend effect en is het des te makkelijker vol te houden. Dat geldt voor gezond eten, maar zeker ook voor sporten en bewegen. Bij mij werkt het helaas wel zo dat de periodes van ongezond eten en minder sporten vrijwel altijd aanwezig blijven. En daar probeer ik nu voor mezelf verandering in te brengen. Met mate genieten en en gewoon eens ‘normaal’ doen wat eten betreft!

P1030692(1)

3 gedachten over “Over mij

  1. Hallo,

    Heb deze site nog niet zo lang geleden ontdekt maar heb er al heel wat tips gevonden.

    vriendelijke groet,
    Elsbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *