Over ons

Welkom op DieetVandaag, dé plek waar passie voor gezonde levensstijl en kennis over voeding samenkomen. Opgericht in 2011 door Kelly Hendrikse, een gepassioneerde liefhebber van gezondheid en welzijn, is deze website uitgegroeid tot een bron van inspiratie voor velen die streven naar een gebalanceerde leefstijl. Hier vind je persoonlijke ervaringen en uitdagingen, maar ook feitelijke informatie, opgedaan uit onderzoek en praktische toepassing.

Met de jaren heeft Kelly niet alleen een schat aan kennis verzameld, maar ook een gemeenschap van trouwe lezers die dezelfde reis naar welzijn en gezondheid ondernemen. DieetVandaag is meer dan alleen een website; het is een bron van motivatie, steun en advies. Samen maken we een reis naar een gezondere toekomst!

Sinds 2011 publiceer ik op deze website artikelen over afvallen, voeding en gezondheid. Door uitgebreid onderzoek op het internet en eigen praktijkervaringen heb ik gaandeweg steeds meer inzicht gekregen in alle aspecten van een gezonde levensstijl. Tot mijn verbazing merkte ik dat best veel mensen nauwelijks kennis hebben van gezonde voeding. Met deze website wil ik deze essentiële informatie voor iedereen toegankelijk maken.

Ik heb in de loop der jaren vrijwel elk dieet wel uitgeprobeerd, en ik ben tot de conclusie gekomen dat de combinatie van gezond eten, af en toe genieten en regelmatig sporten de ware sleutel vormt tot een gezond leven. Maar, laten we eerlijk zijn, er zit vaak een groot verschil tussen theorie en praktijk. Gelukkig is het helemaal niet slecht om zo nu en dan eens te zondigen. Sterker nog, dat kan juist goed zijn, want je leeft immers maar één keer.

Soms is het een uitdaging om de motivatie te vinden voor een gezondere levensstijl. Maar, als de eerste stap eenmaal is gezet, werkt het vaak verslavend en wordt het steeds makkelijker om het vol te houden. Dit geldt niet alleen voor gezond eten, maar ook zeker voor regelmatige lichaamsbeweging en sport.

— Kelly Hendrikse

Kelly Hendrikse
Kelly Hendrikse, 2011