ESTA Amerika betalen met iDeal

Een ESTA voor de VS kun je gemakkelijk online kopen zonder creditcard bij Visumland. Het Elektronische Systeem voor Travel Authorization, ofwel ESTA, accepteert alleen betalingen via creditcard. Wie niet in het bezit is van een MasterCard, VISA, American Express of Discover, heeft dus een probleem. Want zonder, krijg je nooit reistoestemming voor een reis naar de Verenigde Staten. Gelukkig zijn er goede en betrouwbare adressen waar je terecht kunt om een ESTA aan te vragen. Zo kan je via Visumland een ESTA met iDeal aanvragen. Bovendien ontvangt u de ESTA nog dezelfde dag en heeft de website een beveiligde verbinding zodat uw gegevens niet in de verkeerde handen vallen.

Een ESTA garandeert u echter geen toegang tot de Verenigde Staten. Dat komt doordat de ESTA, zoals de naam al zegt, niet meer is dan een reistoestemming. Je krijgt dus letterlijk toestemming om te reizen naar de Verenigde Staten. Of je ook daadwerkelijk toegang krijgt tot de Verenigde Staten wordt ter plekke beoordeeld. Het kan dus voorkomen dat de toegang alsnog wordt geweigerd. De aanwezige douaneambtenaar gaat daarover.

De reistoestemming wordt elektronisch verwerkt. Toch is het altijd handig om deze ook mee te nemen op uw reis. Het aanvraagnummer heeft u dan altijd bij de hand. Mochten zich problemen voordoen, dan heeft u een bewijs van de toestemming.