Visum Turkije

Vanaf november 2014 kunt u Turkije niet meer betreden wanneer u niet vooraf online een visum heeft aangevraagd. Een visum kan vanaf dan niet meer op de luchthaven zelf worden aangevraagd. Probleem met het aanvragen van een visum voor Turkije is dat deze alleen met creditcard kan worden betaald. Bovendien is er geen Nederlands aanvraagformulier beschikbaar. Gelukkig kunt u een visum voor Turkije ook kopen bij Visumland.

Een visum kunt u daar simpel en veilig betalen door middel van iDeal of Mister Cash. De kosten voor een visum zijn slechts € 21,90. Dat is goedkoper dan momenteel op de Turkse luchthaven. Daar kost een visum € 25,-.

De website van Visumland heeft een beveiligde verbinding waardoor de gegevens veilig worden verzonden. Uw visum wordt binnen enkele uren per mail naar u toe gestuurd, ook in het weekend. Bij problemen is er altijd persoonlijk contact en u kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen. Een visum dat voor 22:00 uur wordt aangevraagd, ontvangt u nog dezelfde dag in de mail. Ook in het weekend. Met een e-visum hoeft u niet meer in de rij te staan op de luchthaven.