Oefeningen voor mooie slank uitziende bovenarmen

De bovenarmen sterker maken en slanker laten ogen is mogelijk door het doen van de juiste oefeningen. Zo zorg je ervoor dat de armspieren groter worden waardoor loshangend vel als het ware wordt gevuld. Lees hier met welke oefeningen je mooie armen krijgt waar je je niet voor hoeft te schamen.

Hoe zwaarder de gewichten zijn die je gebruikt, hoe beter het effect. De oefeningen hoeven niet vaak herhaald te worden, herhalingen van acht keer per oefening zijn voldoende. Zou je nog meer oefeningen kunnen doen, dan gebruik te lichte gewichten.

Oefening 1:
Voor deze oefeningen heb je alleen een tafel of een stoel en je eigen lichaam nodig. Ga met je rug tegen de stoel of de tafel zitten. Vervolgens leun je op de stoel en duw je jezelf omhoog en omlaag. Deze oefening kan je net zolang herhalen tot je niet meer kan.

Ook kan je deze oefening op de grond doen, leun dan gewoon op je armen en laat je door je armen zakken. Dit zijn een soort omgekeerde push-ups.

Oefening 2:
Push-ups blijven een goede oefening voor de bovenarmen. Zijn de push-ups zelf te moeilijk, dan kun je de push-ups op je knieën doen of zelfs tegen de muur aan.

Oefening 3:
Deze oefening is erg zwaar, ook voor de ouders. Bij deze oefening kan je zitten of staan. Vervolgens til je je armen op tot schouderhoogte. In beiden handen heb je gewichten vast. Vervolgens maak je kleine cirkels met je armen. De cirkels kun je zowel voor- als achteruit maken.

Oefening 4:
Een andere oefening voor de ‘kipfilets’ is ook gemakkelijk te doen. Ga op je rug liggen op de grond. In elke hand heb je een gewicht. Strek de armen tot boven je hoofd in de lucht. Deze oefening kan ook zitten worden gedaan. Strek je armen recht omhoog en beweeg de armen naar beneden tot een hoek van 90 graden. Vervolgens doe je de armen weer omhoog en herhaal je de oefening.

Het kan geen kwaad om de oefeningen elke dag te herhalen! Het kost niet veel tijd en geeft snel resultaat. Heb jij nog andere oefeningen die je doet? Of heb je resultaat behaald met oefeningen? Laat het dan hieronder weten!