Gezond op vakantie?

Het is absoluut mogelijk om ook op vakantie gezond te eten. Het is niet gezond om voor de vakantie een crashdieet te volgen en vervolgens op vakantie alle grenzen los te laten en alles te eten wat los en vast zit. Het is veel verstandiger om met mate te genieten. Zo zorg je er ook voor dat je niet de hele vakantie met een bolle buik en opgeblazen gevoel rondloopt. Met deze tips voel je je ook fit en gezond op vakantie.

Beweeg!
Sta vroeg op om mee te doen met een sportklasje. Ga een uurtje zwemmen, bezoek de sportschool in je hotel en fiets en wandel veel. Het is echt niet alleen maar leuk als je de hele dag langs het zwembad gaat zitten en zoveel mogelijk eet gedurende je vakantie.

Maak keuzes
Aan een uitgebreid ontbijtbuffet is er ook genoeg keuze! Zo kan je vrijwel altijd kiezen voor heerlijk vers fruit. En dat is verstandig. Dan kan je in de middag bijvoorbeeld iets meer eten. Overigens eet je thuis ook niet 3 keer per dag een heel bord vol. Zorg er dus voor dat je normale porties eet. Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor het dessert. Je kan misschien wel kiezen uit 20 verschillende desserts, het is echt niet nodig ze allemaal te proberen.

Ga je op vakantie naar Turkije? Vraag dan goedkoop en betrouwbaar je Turkije visum aan bij Visumland.