Snel afvallen voor de vakantie?

De vakantie komt in zicht, en veel mensen proberen om de weken daarvoor nog snel even een aantal kilo’s te verliezen! Staat toch leuker in bikini. Met deze tips gaat het je zeker lukken!

Ga vasten
Niet te lang, en niet te kort voor de vakantie. Maar 2 of 3 weken voor de vakantie een paar dagen vasten is zeker een goed idee. Je krijgt er binnen no time een heerlijk platte buik van en dat zorgt er voor dat je zelfverzekerd zomerkleding aan kan.

Vermijd zout
Vermijd zout. Door zoute voeding ga je namelijk vocht vasthouden en daardoor ben je zwaarder en lijk je opgezet. Geen fijn gevoel op vakantie! Stop dus met het eten van zout. Vermijd zeker chips en dingen als pizza en gebruik andere kruiden om je eten een lekkere smaak te geven!

Vermijd alcohol
Alcohol bevat veel snelle suikers, veel calorieën en het zorgt bovendien ook nog eens voor een ongezond uitziende huid. Vermijden dus vlak voor de vakantie!

Drink veel water
Drinken zorgt voor een vol gevoel waardoor je minder zult eten. Bovendien krijg je er een prachtige huid van omdat afvalstoffen door het lichaam kunnen worden afgevoerd.

Vermijd alle geraffineerde en voorverpakte voeding
Eet niets wat de natuur je niet heeft gegeven. Je eetpatroon moet bestaan uit fruit (maar niet te veel), groente en volkoren granen.

Het is uiteraard veel belangrijker om altijd gezond te leven. Dus zorg ervoor dat je niet een paar weken voor de vakantie opeens gaat afvallen, maar maak dit je standaardgewicht. Zo zul je veel lekkerder in je vel zitten, het gehele jaar! En niet alleen op vakantie.