Hoe krijg je mooie billen?

Het liefst hebben we allemaal mooie ronde billen. Zonder cellulite en waarbij in spijkerbroek een mooie ronde vorm te zien is. Platte billen zijn niet goed, dikke billen zijn niet goed, cellulite is niet goed. Er is een schoonheidsideaal waaraan iedereen lijkt te moeten voldoen. Maar wat kun je eigenlijk doen om mooie billen te krijgen? Voor een deel is dit genetisch bepaald. Toch kan je zelf veel bijdragen aan mooie billen met de juiste voeding en de juiste oefeningen.

Drink water
Van water krijg je energie, het vermindert het hongergevoel en zorgt ervoor dat de afvalstoffen uit het lichaam afgevoerd kunnen worden. Sommigen beweren zelfs dat water drinken de hoeveelheid cellulite verminderd. Hoe dan ook, 2 tot 3 liter water per dag brengt alleen maar voordelen met zich mee voor de gezondheid.

Masseer je billen
Masseren helpt tegen cellulite. De huid wordt mooier en strakker waardoor benen en billen er automatisch ook beter uitzien. Probeer het eens door gedurende 2 weken elke dag de billen in te smeren na het douchen. Je zult zien dat de billen er na 2 weken al mooier uit zien!

Doe oefeningen en beweeg
Oefeningen kunnen zeker helpen bij het krijgen van mooie billen. Door meer spieren te kweken worden je billen steviger en door meer te bewegen worden je billen strakker. Een goede oefening is om bijvoorbeeld de bilspieren aan te spannen. Dit kan altijd op elk gewenst moment, een ideale oefening dus, ook voor op het werk of tijdens het koken. Er zijn talloze oefeningen voor het trainen van de bilspieren. Denk aan squats, lunges, traplopen, aerobics en de meeste oefeningen voor de beenspieren.

Draag de juiste kleding
Ook het dragen van de juiste kleding kan ervoor zorgen dat je een mooie kont hebt. Let hierop bij het kopen van kleding. Kies bij cellulite niet voor te dunne stoffen waardoor de cellulite duidelijk zichtbaar blijft. Dikke stoffen zijn ook geen aanrader wanneer je al flinke billen hebt. Billen komen goed uit wanneer je een strak t-shirt draagt. Ook een spijkerbroek kan veel doen voor de billen. Door een grote kontzak lijken je billen dikker, kies dus voor een kleine kontzak wanneer je dikke billen hebt.