De leukste en makkelijkste manieren om calorieën te verbranden!

Wie beweegt, zal afvallen. Tenzij je natuurlijk ontzettend veel gaat eten. Zo lang je meer calorieën verbruikt op een dag, dan dat je ze eet, zul je afvallen. Maar sporten is niet altijd even verleidelijk en kan een hele opgave zijn. Gelukkig zijn er veel meer manieren om te bewegen en ongemerkt veel calorieën te verbranden. Combineer dit met een gezond dieet en je zult snel afvallen.

Shoppen
Een dagje shoppen zorgt voor het verbruik van heel veel calorieën. Bijna zonder dat je het door hebt, ben je de hele dag door aan het lopen. Ook met het passen van kleding, verbrand je behoorlijk wat calorieën.

Daarnaast slaag je hopelijk zo goed, dat je de halve dag met tassen vol nieuwe kleding aan het zeulen bent. Hiermee train je ook nog eens je armspieren. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je tijdens de welverdiende rustmomenten in een restaurant wel de juiste keuze maakt. Het is zonder om veel en ongezond te eten.

Wees intiem
Met het hebben van geslachtsgemeenschap verbrand je ongemerkt heel veel calorieën. Een hele goede reden dus om dagelijks aan de slag te gaan! Het is leuk en je maakt ook je partner blij. Heb je geen partner? Ook solo verbrand je veel calorieën!

Fiets- en wandeltochten
Er is altijd wel iemand met wie je een leuke fiets- of wandeltocht kan maken. Met je kind(eren), partner, hond, buurvrouw, vriendin(nen) of natuurlijk met jezelf.

Het is ook leuk om de auto te pakken en een stukje te rijden om daar je wandeltocht te beginnen. Zo loop je niet telkens dezelfde route en dit maakt het des te leuker.

Ga dansen
Tot in de late uurtjes dansen is heerlijk. Ook verbrand je er veel calorieen mee. Natuurlijk moet je er wel op letten dat je niet te veel alcohol drinkt. En wanneer je dit wel doet, dan moet je natuurlijk nog naar huis lopen of fietsen waarbij je ook nog energie verbruikt.

Hobby
Zoek een hobby waarmee je actief bezig bent. Voorbeeld zijn natuurlijk alle sporten. Er is altijd wel een sport die leuk is. Probeer er desnoods een paar.

Ken je nog andere manieren om ongemerkt calorieën te verbranden? Laat het vooral weten in een reactie.