E-542: rietsuiker is niet vegetarisch!

Een vegetarisch eetpatroon hebben is moeilijker dan gedacht. Zo is er veel voeding welke op het eerste gezicht vegetarisch lijkt, maar dit in werkelijkheid niet is. Voorbeelden daarvan zijn kaas en kwark, maar bijvoorbeeld ook alles met het ingrediënt gelatine. E-542 kan ook aan deze lijst worden toegevoegd. Dit e-nummer is namelijk niets anders dan beendermeel. Verder lezen “E-542: rietsuiker is niet vegetarisch!”

Schuiven naar boven